Lider prej 1924

Elora

Vegla Pune Profesionale Elora

Cilësi premium në mbarë botë

Vegla Pune Profesionale ELORA do të thotë cilësi dhe mundësi aplikimi të gjithanshëm. ELORA u themeluar 100 vjet më parë në Remscheid, Gjermani. Çdo mjet nga gamë e gjerë përmban njohuritë dhe aftësitë e gjeneratave që janë transmetuar dhe zhvilluar vazhdimisht – parakushtet më të mira për funksionalitet, qëndrueshmëri dhe siguri maksimale.

COMTEK Sh.p.k sjell per tregun shqiptar Vegla Pune Profesionale si: Vegla dore, Vegla elektrike, Vegla pneumatike, Vegla per elektricist, Vegla per mekanik, Vegla per hidraulik, Instrumenta mates, Rafte dhe sistemues veglash pune.

ELORA është tradicionalisht një garanci për zgjidhjet e mjeteve të orientuara drejt praktikës me cilësi të shkëlqyer gjermane. Gama e gjerë e produkteve përfshin një larmi të madhe mjetesh dore për po aq sektorë dhe aplikacione Potenciali mbi mesatar i risive ELORA provon veten në optimizimet e rregullta të produkteve dhe lançimet e reja. Dëshirat dhe pritjet e klientëve dhe përdoruesve luajnë një rol vendimtar në formësimin e qasjes sonë. 

Kaçavida

Çelesa

Vegla për punime elektrike

Pinca

Çelesa rrotullues

Sete kriketi

Koka kriketi

Çekiça

Vegla pneumatike

Rafte dhe Sistemues veglash

Instrumenta mates

Pajisje automotivi