160 vjet histori

Stahl Wille

Vegla Profesionale Stahl Wille

Marka jonë. Veglat tona. Pasioni ynë.

STAHLWILLE – Vegla Profesionale që frymëzojnë. Industria & tregtia janë mbështetur nga veglat STAHLWILLE ndër breza. Kjo sepse njohuritë tona i ndihmojnë ata të prodhojnë rezultate të shkëlqyera. I saktë, i shpejtë dhe i sigurt, në prodhim, riparim dhe mirëmbajtje. Ditë pas dite.

Marka STAHLWILLE ka qëndruar për mjete të klasit të lartë për më shumë se 160 vjet. Që nga themelimi i kompanisë nga Eduard Wille e deri këtu dhe tani, qëllimi ynë ka qenë gjithmonë i njëjtë: të prodhojmë mjete që vendosin standardet. Për ne, “Made in Germany” është njëkohësisht një kërkesë dhe një nxitje: Inovacioni ka qenë gjithmonë një pjesë e filozofisë sonë të korporatës. Ne i njohim tregjet dhe klientët tanë dhe zhvillojmë zgjidhje për të përballuar sfidat e reja. Kjo është mënyra se si ne ju ofrojmë pikërisht atë që ju nevojitet. Nga veglat klasike të dorës deri te produktet e rrjetit të industrisë 4.0.

Koka per kacavida dhe Vidatore

Koka per kacavida dhe Vidatore

Koka kriketi

Koka kriketi

Celesa dhe Kacavida

Celesa dhe Kacavida

Vegla pune per automobilistike

Vegla pune per automobilistike

Vegla pune bluarese ndarese

Vegla pune bluarese ndarese

Vegla per instalime hidraulike

Vegla per instalime hidraulike

Vegla per instalime elektrike

Vegla per instalime elektrike

Vegla per thyerje

Vegla per thyerje

Sete veglash me valixhe

Sete veglash me valixhe

Rafte per magazinim veglash

Rafte per magazinim veglash

Pinca

Pinca

Mjete goditese

Mjete goditese

Vegla rrotulluese

Vegla rrotulluese

Mjete per gervishtje shkaterrim

Mjete per gervishtje shkaterrim

Mjete matese shenjuese testuese

Mjete matese shenjuese testuese