Eksperience 100 Vjecare

Schneider Airsystems

Kompresor ajri

Schneider Airsystems

Kompresor ajri nga Schneider Airsystems jane zgjidhja me inovative e ajrit të kompresuar. Airsystems Schneider ofron kompresorë me vidë dhe kompresorë pistoni me cilësi të lartë, sisteme kondicionimi me efikasitet energjetik, sisteme tubash fleksibël dhe mjete pneumatike me performancë të lartë për tregti dhe industri. Cilësia e produkteve tona është unike dhe në sistem është edhe më e mirë! Kështu që nuk mjafton që ne të përmbushim thjesht funksionet bazë të aplikacioneve individuale. Një koncept i veçantë sistemi për zgjidhjet inovative të ajrit të kompresuar nga gjenerimi i ajrit të kompresuar deri te mjeti pneumatik siguron rezultate optimale të punës në industri dhe tregti.

Kompresor ajri Industrial

Kompresor ajri Industrial

Kompresor Ajri Pa Vaj

Kompresor Ajri Pa Vaj

Filtra ajri per kompresore

Filtra ajri per kompresore

Kompresore te vegjel dore

Kompresore te vegjel dore

Kompresore ajri te vegjel kompakt

Kompresore ajri te vegjel kompakt

Kompresor ajri portativ me vide

Kompresor ajri portativ me vide

Kompresore Ajri Dentare

Kompresore Ajri Dentare