Lider ne tregun francez prej 1963

Bojra Maestria

Bojra Maestria

Bojra te brendshme dhe fasade, Sisteme per dysheme, Bojra per sinjalistike rrugore, Bojra kunder korrozionit

Peintures MAESTRIA dizajnon produkte duke ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse për nevojat e profesionistëve në fushën e ndërtimit, antikorozionit, dyshemeve dhe sinjalistikës rrugore. Për secilin prej këtyre aktiviteteve, ne hartojmë dhe zhvillojmë zgjidhje inovative. Ne krijojmë zgjidhje me profesionistë, partnerët tanë të besuar në mbarë botën. Shërbimet e përgjegjshme, efektive dhe asistenca teknike e Peintures MAESTRIA bëjnë diferencën dhe plotësojnë plotësisht nevojat aktuale të profesionistëve. Comtek Shpk sjell ne tregun shqiptar Bojra te brendshme dhe fasade, Sisteme per dysheme, Bojra per sinjalistike rrugore, Bojra kunder korrozionit nga kompania MAESTRIA.

Bojra te brendshme dhe fasade

MAESTRIA, e përkushtuar ndaj një qasjeje të zhvillimit të qëndrueshëm, dizajnon ngjyra ndërtimi cilësore që respektojnë shëndetin e përdoruesve dhe mjedisin.

Bojra per sinjalistike rrugore

Bojrat e MAESTRIA-s plotësojnë kërkesat e reja në sinjalistikën rrugore. Ato janë krijuar nga një ekip inxhinierësh kimikë, teknikësh dhe ngjyruesish nga laboratori ynë i integruar i R&D.

Bojra kunder korrozionit

Për të mbrojtur strukturat metalike në mjedise të vështira, sistemet JULIEN ANTI-KORROZION, si rezultat i përvojës, kërkimit dhe inovacionit, janë zhvilluar për të përmbushur çdo treg.

Sisteme per dysheme

Specialist për rezinat, veshjet, shtresat, bojërat dhe sistemet e dyshemesë, MAESTRIA ofron një spektër të gjerë zgjidhjesh. Këto produkte plotësojnë nevojat teknike, ekonomike dhe estetike të klientëve tanë.