Lider prej 1998

Marmoline

Materiale ndërtimi Marmoline

Për më shumë se dy dekada, produktet MARMOLINE ofrojnë zgjidhje për çdo nevojë për ndërtime të reja, riparime, rinovime, dekorime. Me ngjitës, ngjitës, suva, bojëra, termoizolim të jashtëm dhe sisteme dekorimi unike, MARMOLINE bëhet zgjedhja e parë si për përdoruesin fundor ashtu edhe për atë profesionist.

Për çdo çështje që hasni, në lidhje me ndërtesën tuaj, pavarësisht nëse është shtëpi, zyrë apo hapësirë ​​tjetër profesionale, ka një përgjigje. Departamenti i R&D i Marmoline në bashkëpunim të ngushtë me inxhinierët teknikë të kompanisë ka krijuar një rezervuar zgjidhjeje të gatshme, për t’ju dhënë përgjigje që do t’ju heqin mendjen. Kërkoni rastin dhe zgjidhjen tuaj.

Bojra Marmoline

Bojra te jashtme

Bojra te brendshme

Bojra anti grafiti

Bojra hekuri dhe druri

Bojra me baze uji

Prajmera akrilik

Stuko

Materiale hidroizolimi

Materiale Hidroizolimi per Bodrume & Depozita

Materiale per hidroizolim tarracash

Materiale per hidroizolim muresh

Prajmer hidroizolues

Membrana, Shtresa dhe Prajmer bituminoze

Membrana, Shtresa dhe Prajmer bituminoze

Materiale për mikrocimento

Bojra dekorative

Pigment puder

Prajmera per mikrocimento

Verniqe dekorative

Stuko veneciane dhe dekore mikrocimento

Materiale ndërtimi për mbrojtje dhe riparim

Riparues betoni

Llacra riparues

Shkuma poliuretani dhe silikona