70 vite eksperience

Domaterra

DOMATERRA

Bojra dekorative për ambjente të brëndshme

Të vendosur për ti shërbyer më së miri klientëve të tij profesionistë dhe individualë, DOMATERRA zhvillon produkte që plotësojnë nivele të ndryshme ekspertize dhe kërkesash ekonomike. Përvoja 70 vjeçare në formulimin e bojës tani na lejon të ofrojmë gamë ndërtimi dhe dekorimi me performancë të lartë, të disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash dhe të lehta për t’u aplikuar.

Të vendosur për ti shërbyer më së miri klientëve të tij profesionistë dhe individualë, DOMATERRA zhvillon produkte që plotësojnë nivele të ndryshme ekspertize dhe kërkesash ekonomike. Përvoja 70 vjeçare në formulimin e bojës tani na lejon të ofrojmë gamë ndërtimi dhe dekorimi me performancë të lartë, të disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash dhe të lehta për t’u aplikuar.

DIZAJN EKOLOGJIK

Si një kompani përgjeshme, ne kemi ndjekur një politikë rigoroze mjedisore për më shumë se njëzet vjet, e cila është e përkushtuar në dizajnimin e bojrave me cilësi profesionale dhe me emetim të ulët sa më shumë që të jetë e mundur. Ne mbështetemi në laboratorët tanë dhe qelizat tona të Kërkimit dhe Zhvillimit për të zhvilluar produkte inovative dhe me performancë të lartë, të njohura nga profesionistët. Sot, përballë problemeve shëndetësore dhe mjedisore, ne përgjigjemi duke zhvilluar bojëra më të shëndetshme dhe më të respektueshme.

Bojra dekorative për ambjente të brëndshme DOMATERRA

Në pikturë, ngjyra ndihmon në nxjerrjen në pah të elementeve arkitekturore të brendshme duke ofruar efekte perspektive për të modifikuar dhe personalizuar volumin e dhomës. Kombinimi i ngjyrave pastaj luan një rol thelbësor. Të grupuara nën markën Domaterra, këto gamë të ndryshme rinovojnë ofertën dekorative të grupit: DOMATERRA gjuhën e re të ngjyrave. Domaterra tregon historinë e një familjeje ku ndjeshmëria e piktorëve dhe njohuritë e prodhuesve të bojrave dekorative bashkëjetojnë gjatë disa brezave.