Na kontaktoni

Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, jeni të lutur të na kontaktoni ne:

+355 69 40 09 430 dhe info@comtek.al ose plotesoni formën më poshtë dhe menaxherët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Adresa

Rruga Petro Nini Luarasi, Nr.39, Fushe Mezez, Kashar, Tirane, Albania