Lider prej viteve 2000

Comtek Sh.p.k

Partneri ideal për profesionistët aktivë të ndërtimit

Comtek shpk ofron një shumëllojshmëri të produkteve të cilësisë së lartë dhe gjithashtu ofron aplikimin e produkteve dhe sistemeve: Termoizolime te fasadave, Izolime akustike, Sisteme kapot, Fasada te ventiluara, Restaurime fasade, Mbrojtje dhe riparim betoni, Dysheme industriale, Punime me rezine, Punime me mikrocimento, Lyerje, Patinime, Suvatime, Grafiato etj.

Profesionalizmi i Comtek Albania shpk është krijuar tashmë edhe në tregun shqiptar, duke pasur mbështetjen e plotë në çdo çështje të ndërtimit nga partneret tane. COMTEK Sh.p.k zbaton projektet tuaja sipas specifikimeve dhe metodave të ndërtimit sipas të gjithave standarteve dhe certifikimeve të Bashkimit Europian.  Kompania ka si qëllim të ofrojë cilësi të lartë dhe shërbim të përgjegjshëm në mbështetje të sistemeve të ndërtimit dhe produkteve për klientët e saj.

Ndër vite ofrojmë shërbime cilësore punime ndertimi

 • Punime ndertimi te pergjithshme

 • Punime rikonsruksioni

 • Punime restaurimi

 • Punime shtresash

 • Punime suvatimi

 • Punime patinimi

 • Lyerje mure te brendshme

 • Lyerje fasade

 • Lyerje me bojra dekorative

 • Punime grafiato

 • Punime per fasada me sistem kapot

 • Punime per fasada te ventiluara

 • Termoizolim fasade me polisterol, grafiato dhe lyerje

 • Punime hidroiziloimi per podrume, tarraca

 • Punime per izolime akustike

 • Dysheme industriale epokside, rezine, kuarci

 • Punime per tavane te varura dhe mure gipsi