Lider prej viteve 2000

Comtek Sh.p.k

Partneri ideal për profesionistët aktivë të ndërtimit

COMTEK Sh.p.k operon në tregun Shqiptar prej disa vitesh si shpërndarës ekskluziv i kompanisë qëndrore Sto, Marmoline, Soframap, Elora, Pajarito, Maetria, Stahlwille, Schneider Air Systems, Sakainet, Domaterra etj. Comtek shpk ofron një shumëllojshmëri të produkteve të cilësisë së lartë dhe gjithashtu ofron aplikimin e produkteve dhe sistemeve për fasada termoizoluese, restaurim, mbrojtje e betonit, si dhe ambiente të brendshme. Kompania ka si qëllim të ofrojë cilësi të lartë dhe shërbim të përgjegjshëm në mbështetje të sistemeve të ndërtimit dhe produkteve për klientët e saj. COMTEK Sh.p.k vijon të udhëheqë tregun me teknologjinë e saj për: Termoizolime, Izolime të fasadave, sistemeve akustike dhe dekorative të brendshme, si dhe produktet per mbrojtjen e betonit, bojra ekologjike te brendshme investime të vazhdueshme të konsiderueshme në hulumtim dhe zhvillim.

COMTEK Sh.p.k ofron një gamë të gjërë të produkteve të termoizolimit të fasadës, Termoizolim kapot, Termoizolim i ventiluar, Termoizolim fasadash, Bojra ekologjike, Bojra plastike, Bojra kundra alergjive materiale dekorative te brendshme, Bojra kunder lagështirës, Ngjyra, llaçe, Suva, Stuko, Mikrocimento, Sisteme akustike etj. Sot, Comtek Albania ofron një gamë të plotë e me ngjyra, llaçe, stuko dhe sisteme izoluese për përdorim të dyfishtë të brendshëm dhe të jashtëm. Shërbimet dhe produktet që ofron COMTEK Sh.p.k, e bëjnë partner ideal për profesionistët aktivë të ndërtimit. Comtek Albania garanton origjinalitetin dhe cilësinë e lartë të produkteve të Sto, Marmoline, Soframap, Elora, Pajarito etj. Profesionalizmi i Comtek Albania shpk është krijuar tashmë edhe në tregun shqiptar, duke pasur mbështetjen e plotë në çdo çështje të ndërtimit nga partneret tane. COMTEK Sh.p.k zbaton projektet tuaja sipas specifikimeve dhe metodave të ndërtimit sipas të gjithave standarteve dhe certifikimeve të Bashkimit Europian.