Lider prej viteve 2000

Comtek Sh.p.k

Partneri ideal për profesionistët aktivë të ndërtimit

COMTEK Sh.p.k vijon të udhëheqë tregun ne projekte ndërtimi si: Termoizolime te fasadave, Izolime akustike, Sisteme kapot, Fasada te ventiluara, Restaurime fasade, Mbrojtje dhe riparim betoni, Dysheme industriale, Punime me rezine, Punime me mikrocimento, Lyerje, Patinime, Suvatime, Grafiato etj. Profesionalizmi i Comtek Albania shpk është krijuar tashmë edhe në tregun shqiptar, duke pasur mbështetjen e plotë në çdo çështje të ndërtimit nga partneret tane. COMTEK Sh.p.k zbaton projektet tuaja sipas specifikimeve dhe metodave të ndërtimit sipas të gjithave standarteve dhe certifikimeve të Bashkimit Europian.  Kompania ka si qëllim të ofrojë cilësi të lartë dhe shërbim të përgjegjshëm në mbështetje të sistemeve të ndërtimit dhe produkteve për klientët e saj.

Aplikim dysheme industriale, sportive, antibakteriale epokside

Lyerje fasade, lyerje e brendshme, lyerje me bojra dekorative, grafiato, suvatime, patinime, restaurime.

Izolim fasade me sistem kapot