180 vite eksperiencë

Soframap

Bojra SOFRAMAP

SOFRAMAP, një divizion i dedikuar ekskluzivisht për rrjetin e tregtarëve të pavarur me shumicë, punon çdo ditë për t’u sjellë atyre konkurrencë dhe besueshmëri. Ekspertiza e saj në projektimin dhe prodhimin e bojrave profesionale i mundëson SOFRAMAP të ofrojë një gamë veçanërisht të gjerë dhe të thellë produktesh dhe zgjidhjesh të afta për të përmbushur pothuajse të gjitha nevojat e tregut të mbrojtjes dhe dekorimit të ndërtesave. Që nga viti 1995, Allios është fokusuar gjithashtu me sukses në standardet ndërkombëtare ISO 9001 dhe ISO 14001 për kontrollin e cilësisë dhe mbrojtjen e mjedisit.

Bojra të brëndshme

Bojra për fasadë

Bojra druri

Bojra hekuri

Bojra per cdo siperfaqe metalike te brendshme apo te jashtme dyer, dritare, kangjella hekuri, makineri, strukture metalike etj.